Giv jeres webmaster en gave

Rigtig mange arkiv hjemmesider trænger til fornyelse af layout og det kan være en overvældende opgave at gå i gang med. Derfor er det nok en opgave der skubbes med.
Det er lidt som at skifte pære på bilen, man kan måske godt selv. Meeeen man får alligevel mekanikeren til det. Han ved jo præcis hvilken pære der skal til og hvordan man får åbnet op til lygtekassen.
Sådan er det også med nyt layout på hjemmesiden. Man kan se online video guides og tage på kursus og alligevel er det ikke altid særligt nemt.

Flere arkiver skulle investere i hjælp til at få opdateret layoutet på hjemmesiden, så får I en meget gladere webmaster i arkivet der fortsat vil sørge for at opdatere indholdet.

Måske har I slet ikke selv opdaget at hjemmesiden trænger, men der er sket meget med udseendet af hjemmesider de sidste år. Mange besøger den fra mobil og derfor er det super vigtigt at forsiden er lang og med masser af indhold at vælge i mellem på forsiden uden at skulle benytte menuen.

3 tjekpunkter

Prøv et at se en besøgende på hjemmesiden over skulderen...

  • Er der MASSER af spændende indhold på forsiden som man kan klikke videre på?
    Fristende titler og billeder?
  • Hvordan ser den ud på mobil?
    Tilpasser den sig automatisk til størrelsen på mobilen og bliver læsbar...
  • Er strukturen i menuen overskuelig og uden tomme sider?

Det koster ikke en formue at få hjælp til få nyt layout på hjemmesiden opdateret, ring og få en snak om netop jeres arkivs hjemmeside.

Måske vil I gerne have opsat, så man kan tilmelde sig nyheder fra hjemmesiden på email. Det er en effektiv måde at holde kontakt til interesserede og sikre flere besøgende til hjemmeside, arkiv og det næste arrangementer. Når først det er opsat så udsendes nye indlæg på hjemmesiden som email helt af sig selv. DET er smart og tidsbesparende.

Kontakt mig...

Louise Toft Petersen
Tlf. 24931069
louise@toftwebdeign.dk