Det kræver øvelse af flette hår

Det er faktisk ligeså med hjemmesider, det kræver øvelse at arbejde med dem. Hvis man laver mange kommer de til at se godt ud hver gang og det går hurtigt.

Hvis man først skal til at lære det, læse guides og prøve sig frem, så går det langsommere og resultatet ikke altid det man håbede på.

Nogen gange bliver det måske bare en lidt løs hestehale...

En ting er at lægge nyt indhold på hjemmesiden - noget helt andet er at skifte layout på hjemmesiden.
Det kræver en masse ny viden man først skal tilegne sig. Ved at købe sig til hjælp kan man springe den store opgave over og koncentrere sig om det sjove: At lægge nyt spændende indhold på til glæde for læseren.
Det aflaster den lokale webmaster og samtidigt får I en flot hjemmeside.

Eksempler på fornyelse af hjemmesider

Arkiv fik konverteret indhold fra en gammel Frontpage hjemmeside

Øster Starup lokalarkiv fik konverteret indhold fra en gammel hjemmeside lavet i et andet system. Til opsætning blev der benyttet standard editoren Gutenberg og en række gratis plugins.
D
enne side er dermed lavet uden pagebuilder.
Så enkelt og billig som muligt for deres egne webmastere at vedligeholde.

November 2019

Omstrukturering af forside og menu, samt opfriskning af layout.

Næsbjerg Sognearkiv bad mig om hjælp til deres hjemmeside, de var ikke rigtigt kommet godt igang med deres hjemmeside. Aftalen blev at jeg fik ret frie hænder til at omstruktuere forside og menu. Nedenunder kan du se hjemmesiden før og efter.
Med en serviceaftale kan de nu får hjælp med de svære ting og selv ordne udgivelser af indlæg og sider.

November 2019

Har I brug for hjælp?

Mange arkiver har ikke en frivillig der har lyst og evner til at varetage webmasteropgaven.

Jeg hjælper gerne jeres arkiv, forening eller museum med at få sat hjemmesiden godt og effektivt op. Men en løbende servicepakke får I 1 times support med som kan bruges til ændringer i layout eller hjælp når man er kørt fast. Det skulle gerne gøre det lidt mere attraktivt at tage opgaven som webmaster og give en flottere hjemmeside der udvikler sig istedet for at forældes. I kan leje mig ind som webmaster i ubegrænset omfang.

De løbende opgaver med at lægge indhold på hjemmesiden kan læres ved at deltage på kursus 1 og 2 hos SLA. Derudover findes der vejledningsvideoer der hjælper med det mest nødvendige.

louise_toft

Ring hvis I har brug for hjælp til jeres hjemmeside eller et kursus

Webkonsulent Louise Toft Petersen