Arkivet synes de havde brug for hjælp til at få sat hjemmesiden op, de var ikke rigtigt kommet igang, og kurset lå et stykke tid tilbage.

Det er en situation som rigtig mange arkiver er i, som arkiv skal man være meget heldig hvis der er en frivillig med tilstrækkelig erfaring i at opsætte hjemmesider.

Den løbende opdatering med nyt indhold er let når hjemmesiden er sat godt op. Det er bare starten med opsætning der kan være svær og som nogen gange tager lysten fra en frivillig der forsøger sig.

Hjemmeside FØR fornyelse

shot-20191114-3179-1x4mvx4

Hjemmesidens forside er gjort spændende og fristende med indhold som man kan klikke videre på. Den er også blevet meget længere, idag ruller man ned ad siden for mere indhold, særligt når man besøger via en mobiltelefon.

Månedens billede, arrangementer og artikler er konverteret til indlæg og placeret i tilsvarende kategorier der automatisk vises på forsiden.

Det betyder at webmaster i det daglige ikke behøver ændre på forsiden når der laves nyt indhold, man placerer blot indhold i de respektive kategorier, så opdateres forsiden automatisk. Det gør det meget nemt for dem der skal lægge nyt indhold på hjemmesiden.

Det er meget forskelligt hvad indhold man har på hjemmesiden, nogen har mange historier, mens andre har samlet områdets historie på få artikler. Når man beslutter hvilket indhold der skal på hjemmsiden

Hjemmeside efter fornyelse

shot-20191114-3179-15v2vzl (1)
louise_toft

Ring hvis I har brug for hjælp til jeres hjemmeside eller et kursus

Webkonsulent Louise Toft Petersen