Kom igang med hjemmeside

Der er som bekendt flere veje til Rom og sådan er det også når man skal have en ny hjemmeside.

  • Man kan lære at lave den selv helt fra bunden.
    Men det er langt fra alle arkiver der har en eller flere der kan gå i krig med opgaven. Der er utrolig mange forhold man skal være opmærksom på undervejs. Samtidigt er det vigtigt at hjemmesiden laves så man ikke er på herrens mark hvis webmasteren pludselig er borte. Derfor er WordPress et godt valg da mange vil kunne overtage opgaven.
  • Vælg SLA-CMS en WordPress side med standard opsætning, menu og faste sider og så lære at tilpasse, vedligeholde og lægge indhold på. SLA hoster, sørger for opdatering af tema og plugins og for backup. Alt derudover står man selv for. Dvs. tilretning af layout og indhold og opsætning på sider og indlæg. En SLA-CMS side koster 1000 kr. for 3 år. Arkivet afholder selv udgifter til tema og plugins, hvis man ikke benytter gratis versioner. SLA tilbyder kurser i WordPress.
  • Få hjælp til at tilpasse layout og indhold på en standard SLA-CMS. Det behøver ikke koste en herregård, jeg tager 600,- + moms i timen og jeg kan nå en masse af det svære på kort tid.

Få hjælp til det hele. Køb en færdig designet hjemmeside der er tilpasset i layout til det indhold netop jeres arkiv gerne vil have på og med udvidede funktioner som fx. nyhedsbreve og autopost til Facebook. Klar til at man selv lægger indhold på.

 

Hva' koster det at få hjælp - er helt sikkert jeres næste spørgsmål - for I har nok gættet at jeg ikke kan brødføde min familie med gode gerninger. Det kommer naturligvis an på omfanget af netop den opgave I har brug for at få løst. Ring eller skriv til mig og forklar mig opgaven, så skal jeg gerne give jer en fast pris eller et overslag.