Priser

Få hjælp til jeres hjemmeside

Opgaver på timebasis 850 kr./time.  + moms

Et eksempel vil være opsætning af ny hjemmeside med layout efter aftale og indhold opsat på ca. 10 sider/indlæg. Fleksibelt tema og plugins installeret efter efter aftale. Med pagebuilder. Klar til at I kan fortsætte med at lægge indhold på. Vejledningsvideoer i at lave indlæg og redigere sider. Fra 4000 kr. Nogen gange er det blot opsætning af ny forside, kontakt mig så finder vi ud af hvad det skal koste ud fra den opsætning og behov I har.

Hosting- og servicepakke

Hosting, teknisk opdatering, sikkerhed, SSL, billedoptimering, caching, tema, licens til pagebuilder og plugins er inkluderet koster 1500,- + moms årligt. I skal ikke bekymre jer om teknik og vedligeholdelse af system, det sørger jeg for. I sørger selv for at lægge indhold på siden. Support ydes på timepris den første time er inkluderet.

Dermed behøver der ikke være nogen med stort kendskab til WordPress i arkivet/foreningen for at kunne drive hjemmesiden. Der kan uddannes brugere til at redigere og oprette nye indlæg og sider, hvordan systemet fungerer behøver I ikke bekymre jer om.

Servicepakke

Teknisk opdatering af side uden hosting, tema Generatepress, Beaver Theme eller Astra, licens til Beaver Builder Pro pagebuilder, Wallace Inlineediting og og pro udgaverne af PowerPack Beaver Addons og Ultimate Addons for Beaver Builder. 1200 kr. + moms årligt. Support ydes på timepris, den første time er inkluderet.

Se den fulde liste over pro licenser der medfølger servicepakke

Mini servicepakke

Uden hosting og licenser. Jeg sørger for at wordpress siden er opdateret og der er backup. 500 kr. + moms årligt

Sundhedscheck

I har en hjemmeside, den fungerer som I ønsker og I kan lægge indhold på uden problemer, men I ved faktisk ikke om den er opdateret, eller om der er noget andet helt galt med den. Den der har lavet den er ikke inde over mere. Backup har I ikke hørt om. Kontakt mig for et sundhedscheck - det er gratis.

Indholdsopdatering årspakke

Hvis det med hjemmeside hænger jer ud af halsen, men I gerne have een alligevel. Så kan I leje mig til det. I sender mig nyt indhold/rettelser på mail, det koster fra 600,- + moms per år. Når jeg siger fra, så er det fordi jeg egentlig nødigt vil tage mere for det end nødvendigt. Hvis det blot er en årlig opdatering af åbningstider og et tlf. nr eller mail adresse, så koster det ikke noget hvis I har en servicepakke.

Når jeg skal lægge nyt indhold på og lave ændringer i indhold, opsætning, layout og funktioner er jeg nødt til at tage mig betalt.

Jeg laver en pakkeløsning der passer til det I har brug for.

Fx 8 indlæg med historier, 1 indkaldelse til generalforsamling, 2 arrangementer og en ændring af indhold på en side. Dvs 12 ændringer og det tager jeg 1800 + moms for. Hvis I har brug for mere laver jeg en pris på det, jeg er ikke firkantet, men jeg er nødt til at have min tid betalt.

Mailpoet opsætning

Sender emails ud fra hjemmesiden. Kræver ikke en domæne email. Driften er gratis for de første 1000 abonnenter.

Opsætning af plugin, layout af email formular på hjemesiden  2000,- + moms

 

Autopost til Facebook

Opsætning af plugin der automatisk poster på Facebook.

1500,- + moms