Inspiration

Siden med inspiration vil blive udbygget hen af vejen som jeg møder gode WordPress sider,  jeg modtager gerne forslag til flere sider der kan tilføjes.

Denstorekrig1914-1918.dk

Lavet I gratis temaet twentyfourteen, måske lidt håndkodet tilpasning. Men stort set ud af boksen. Der er tilføjet tilmelding til nyheder via email som styres via Mailchimp der har en gratis version der rækker langt. Indlæg postes på Facebook hvor man kan tilmelde sig notifikationer fra Faveooksiden så man får alle opslag derfra i sit nyhedsfeed.

Men ingen side er noget værd uden indhold og det er en utrolig mængde indhold der er lagt på siden ingen de sidste 4 år. Det er der det helt store arbejde ligger, heldigvis kan der være mange om at skrive indhold og det har man her formået.

Toldstrup.dk

Her er temaet Twentyfourteen atter brugt, men med anden opsætning og farver. Det er nemt at tilrette og det ser godt ud fra start.

Broagerlandsarkiv.dk

GeneratePress er her anvendt. Forsiden har en velkomst med kontakt og åbningstider først og derefter kommer kommende arrangementer

Simmerstedarkiv.dk

 

Beaver Theme sammen med pagebuilderen Beaver Builder som lader en sætte indhold op i blokke, kolonner og sektioner. Super nemt at arbejde med, men det kræver tid at lære opsætning. Efterfølgende er det nemt at vedligeholde og tilpasse.

Her er der valgt at have nyeste indlæg på forsiden med billeder og titel. Layoutet kan laves på utallige måder. Under de seneste indlæg kommer flere appetitvækkere for indhold, hvilket gør siden meget velegnet at tilgå fra mobiltelefon.

Opsamling af email adresser til nyhedsbreve som automatisk udsendes når man udgiver et indlæg. Menuen ligger i headeren som er fuld bredde uanset hvilken skærm den ses på og i højre side ved mobilvisning.