Sådan laver du før og nu billeder med slider

Før og nu funktionen kan laves på flere måder. Jeg lister nogle af dem herunder.

Online

Selve billedet med slider laver man på en side som fx. https://juxtapose.knightlab.com/ De to billeder skal man uploade til sin egen hjemmeside, således at de er online og har en adresse, for det er billedernes webadresser man uploader. Derved får man en iframe kode som man kan lægge på sin hjemmeside i en html blok eller modul. Man kan justere højden i selv kodestykket man får.


Ultimate Addons til Beaver Builder og Elementor

Modul der gør det med 2 billeder fra mediebiblioteket, nemt at gå til men kræver den betalte version af Ultimate Addons. (den har du hvis du er min hosting og servicepakke)

Den virker hæderligt, hvis du klikker ind her kan du se et eksempel.

Gutenberg blok – Compare images

Den virker desværre ikke super godt og så sætter den Beaver Builder ud af funktion på HELE siden, selvom det jo kun bruges på Gutenberg sider. Det viser at et plugin med 60 aktive installationer som ikke har været updateret i 7 mdr. skal man ofte holde fingrene fra. Men der skal nok komme bedre plugins til med en blok der kan sammenligne billeder. Fortæl mig det endelig hvis du er stødt på een.

https://wordpress.org/plugins/compare/

Facebook

Jeg har ikke fundet en måde at lave det på til Facebook, men det findes måske alligevel… hvis du ved hvordan, så send mig gerne et link, så opdaterer jeg siden her. Jeg takker på forhånd.

Læs mere fra kategorien ,

Få flere tips og tricks om Wordpress og Facebook for arkiver og historiske foreninger i din indbakke

Bliv klogere på Wordpress og Facebook - få en email med nye indlæg her fra siden

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.