Få billeder vist i fuld størrelse

Når man indsætter billeder på hjemmesiden er det ofte i reduceret størrelse, fx. i gallerier.
Det kan dog være ønskeligt at kunne se dem i fuld størrelse, så man bedre kan se detaljer. I kender det sikkert, når man klikker på det lille billede, så åbner det i stort format. Som så kan klikkes væk igen ved det lille kryds i øverste højre hjørne.

Det kræver blot en lille detalje, når man indsætter billeder og gallerier på sider og indlæg. Jeg afslører det nedenunder….

Nogen temaer har det indbygget, så du blot skal gøre som på nedenstående billede, punkt 1 og 2 når det gælder gallerier. Hvis det er et enkelt billede, så er indstillingen i menuen over modulet, se billed 3.

Hvis det ikke virker, så man får et x i øverste hjørne til at lukke billedet ned med, skal man tilføje et plugin der sørger for det.

Det kan være Easy Fancybox. Tilføj nyt under plugins, installer og aktiver. Så virker det straks uden yderligere indstillinger på billeder hvor Link til = mediefil.

Ved gallerier behøver du kun gøre det een gang og ikke ved alle billeder.
Husk at trykke på opdater når du har rettet siden. Det virker først når siden er udgivet og du kan derfor ikke teste det i forhåndvis.

Læs mere fra kategorien

Få flere tips og tricks om Wordpress og Facebook for arkiver og historiske foreninger i din indbakke

Bliv klogere på Wordpress og Facebook - få en email med nye indlæg her fra siden

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.